logo

Bedrijfsinformatie

Progress Onderwijsondersteuning levert een gevarieerd en compleet pakket aan instrumenten en diensten die ingezet worden om het beheer van studentinformatie en de kwaliteitszorg in het hoger onderwijs naar een hoger plan te brengen.

Progress is bij universiteiten, hogescholen en studenten vooral bekend als de ontwikkelaar van Progress.NET. De webapplicatie die intussen geldt als standaard bij de keuze van een efficiënte onderwijsadministratie, toegepast in een toegankelijk en flexibel systeem. Direct en naadloos gekoppeld aan het landelijke Studielink, waar onze experts ook actief in participeren.

De 'kerntaken' van Progress.NET:

  • Inschrijving bij een onderwijsinstituut
  • Samenstelling persoonlijk onderwijsprogramma
  • Volgen van studieresultaten

Voor managers in het onderwijs een onmisbare 'personal assistant'; alleen al dankzij de voortdurend parate monitor om gegevens te raadplegen bij het voorbereiden van beleid.

Progress Onderwijsondersteuning is nauw verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. We zitten dicht tegen de onderwijspraktijk aan dankzij de innige samenwerking met 'Groningen' (als centraal orgaan voor studiefinanciering in Nederland) en de innovatieve afdelingen binnen de RUG die zich bezighouden met slim toegepaste ICT in het onderwijs zelf en bij de beheerstaken van onderwijsinstellingen.  

Wat doen wij nog meer?

Andere expertises van Progress Onderwijsondersteuning, die wij beschouwen als een logisch vervolg op onze jarenlange ervaring in het hoger en wetenschappelijk onderwijs:

Verkiezingen:  een webapplicatie die ingezet kan worden voor het ondersteunen van de verschillende verkiezingen die er spelen bij een instelling.

Advies & Consultancy in heel Nederland:
bijvoorbeeld bij implementatie en praktisch gebruik van onze eigen software rond beheer en kwaliteitszorg.

 

Wil je ieder kwartaal op de hoogte worden gehouden van het nieuws binnen Progress Onderwijs? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief