logo

Nieuws

Progress Onderwijs aanwezig op HOlink conferentie 2018

Op donderdag 7 en vrijdag 8 juni was Progress Onderwijs aanwezig op de HOlink conferentie in Noordwijkerhout. De HOlink is dé plaats waar de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen rondom onderwijsondersteuning en informatievoorziening voor studenten in de keten aan bod komen. 

Als organisatie kijken wij terug op een geslaagd en inspirerend evenement. Het waren twee dagen vol inspirerende sessies, boeiende keynotes en waardevolle ontmoetingen met klanten en collega-leveranciers. 

                                                                                   

                                                                                                                                                                                                                                                                       

Vacatures Software-ontwikkelaar

Vanwege de groei van Progress Onderwijs zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij vacatures voor software-ontwikkelaars, zowel deeltijd als voltijd, die aan de slag willen bij een innovatief bedrijf met uitdagende opdrachten en focus op kwaliteit.

Progress Onderwijs heeft ruim twintig jaar ervaring in het onderwijs-logistieke proces van het hoger onderwijs, bij zowel grote als kleine hogescholen en universiteiten. Dit doen we met een team van hooggekwalificeerde mensen, die de vertaalslag kunnen maken van functionele vraag naar standaardprogrammatuur. Progress Onderwijs is bij universiteiten, hogescholen en studenten vooral bekend als de ontwikkelaar van Progress.NET, de webapplicatie voor een efficiënte onderwijsadministratie.

Functie-eisen deeltijd ontwikkelaar:

 • Een (nagenoeg) afgeronde hbo-of wo-opleiding in een relevante studierichting;
 • Ervaring met front-end webapplicaties (SPA, CSS, HTML, JS);
 • Kennis van Java of C#;
 • Goed programmeren is je passie;
 • Een enthousiaste en collegiale werkhouding.

Functie-eisen voltijd ontwikkelaar:

 • Een afgeronde hbo-of wo-opleiding in een relevante studierichting.
 • Kennis van Java of C#;
 • Kennis van front-end development (SPA, CSS, HTML, JS) een pre;
 • Werkervaring met C# een pre;
 • Goed programmeren is je passie;
 • Een enthousiaste en collegiale werkhouding.

Vind je het leuk om te functioneren in een middelgroot team (15 personen) dat Agile werkt, en loop je niet weg voor uitdagingen, dan is Progress Onderwijs de plek voor jou.

Overige informatie

Progress Onderwijs biedt: een boeiende werkomgeving in Groningen; goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Heb je interesse, e- mail je CV dan naar Jan Batteram (j.batteram@progressonderwijs.nl). Heb je vragen over de functies, neem dan contact met Jan Batteram op via 06 – 1297 8807.