Actueel

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie rondom Progress Onderwijs. Zo kunt u hier bijvoorbeeld openstaande vacatures vinden en kunt u onze nieuwsbrief lezen.


Surf Challenge Day

Progress is één van de deelnemers van de online SURF Challenge Day. Onderwerp van deze challenge: Studeren in eigen tempo: Versnellen of vertragen mogelijk maken in het SIS en/of aanverwante systemen.

Voor het eerste onderdeel van de challenge 'studeren in eigen tempo mogelijk maken in het SIS' heeft Progress haar visie weergegeven in een filmpje waar vervolgens in een Q&A sessie dieper op in werd gegaan.

Bekijk het volledige filmpje, waarin Progress laat zien hoe het de student ondersteunt in het kiezen van een eigen leerroute,  hieronder. 

 


Progress sponsor van Kids United

Een van de kernwaarden van Progress is: ‘we stimuleren anderen’. We houden ervan om geïnspireerd te worden en inspiratie door te geven. We hebben oog voor de lange termijn en voor sociale impact. Om hier invulling aan te geven sponsort Progress Onderwijs de club “Kids United”.

Kids United.
Kids United is een club die sport biedt aan kinderen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking. Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een prachtige voetbalclub, waar iedereen op zijn of haar niveau kan trainen en regelmatig een wedstrijd speelt. Een stichting met een visie voor de toekomst. FC Groningen is ambassadeur van Kids United en is hiermee de eerste betaalde voetbalorganisatie geworden met een G-voetbalteam.

Waarom Kids United.
Naast maatschappelijke betrokkenheid heeft Progress directeur Jan Batteram een persoonlijke band met Kids United. Zijn jongste zoon Guang heeft een verstandelijke beperking en voetbalt nu ruim 2 jaar bij Kids United. Kids United is zijn club en hij kan niet wachten tot het weer woensdag is, dan mag hij weer een uur lang achter de bal aanrennen.
Voor een buitenstaander lijkt het misschien of de kids maar wat rennen en tegen een bal aantrappen, maar voor de kinderen betekent het veel meer. Ze leren om met andere kinderen te spelen, samen te werken en contact te maken en hebben bovendien heel veel plezier met elkaar. De kinderen horen echt ergens bij en kunnen zeggen: ‘ik speel bij Kids United’.

Jan is ervan overtuigd dat Guang in zijn volwassen leven nog veel profijt zal hebben van het sporten bij Kids United. Het feit dat hij ergens bij hoort geeft hem zeker handvatten voor zijn verdere leven.

 


Nieuwsbrieven

Kwartaal 4 - 2019
Kwartaal 3 - 2020
Kwartaal 2 - 2020
Kwartaal 1 - 2020

Wilt u ook geen Progress nieuws meer missen? Meldt u dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze ieder kwartaal in uw mailbox. 


Contact

Wilt u meer informatie over Progress of bent u benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord!

;