In een paar muisklikken verkiezingen organiseren

Ken je dat gevoel, dat je iemand al een hele tijd kent en toch nog steeds iets nieuws over diegene leert? Soms is het iets wat je totaal niet bij diegene had bedacht en verrast dit je enorm, maar soms klinkt het ook heel logisch en past het als je er goed over nadenkt eigenlijk heel goed bij die persoon. Je kent ons inmiddels ook alweer een tijdje en ook wij willen je (mogelijk) iets nieuws over onszelf vertellen.

Wist je dat je naast het studentinformatiesysteem met Progress ook heel gemakkelijk online verkiezingen kunt organiseren voor o.a. de medezeggenschapsraad, studentenraad, universiteitsraad en faculteitsraad?

Met ons platform kun je gemakkelijk en snel alle soorten digitale verkiezingen organiseren. Er moeten een aantal stappen worden gezet om de verkiezingen succesvol te laten verlopen. Wij ondersteunen bij elke stap en leveren verschillende hulpmiddelen. We hanteren een simpel prijsmodel dat afhangt van het aantal stemgerechtigden. Wij werken niet met extra opties, voor deze prijs krijg je de complete dienstverlening van Progress Verkiezingen

Waarom Progress Verkiezingen?

Progress Verkiezingen is er voor jou als organisator om eenvoudig en snel online verkiezingen te organiseren en te beheren. Waarom online? Op die manier kun je in een paar muisklikken een verkiezing snel opzetten. Daarnaast maakt digitaal stemmen het aantrekkelijker voor de stemmers. De stemmer kan zich op een makkelijke en snelle manier verdiepen in de kandidaten en met een klik een stem uitbrengen. Wij bieden geen extra pakketten of ingewikkelde keuzeopties aan. Wij staan je bij met een draaiboek. Hierin staan alle benodigde stappen in het verkiezingsproces, zo weet je van begin tot eind waar je aan toe bent.

Hoe werkt onze verkiezingsapplicatie?

Als organisator heb je in 1 oogopslag een overzicht van jouw verkiezing[en]. Informatie bijhouden van de partijen en kandidaten is overzichtelijk en makkelijk. Daarnaast kun je als beheerder real-time statistieken inzien en krijg je na afloop relevante statistieken over de uitslag. De stemgerechtigden kan men eenvoudig bereiken via post, e-mails en online pop-ups.

Privacy en veiligheid gegarandeerd

Essentieel voor de verkiezingen is dat het stemproces anoniem is en dat de veiligheid is gewaarborgd. Twee punten die bij Progress Verkiezingen bovenaan staan. Onze applicaties voldoen aan de AVG-wetgeving en we laten onze applicaties jaarlijks door een onafhankelijke partij toetsen (ISAE3402 verklaring). Voor de privacy en veiligheid maken we gebruik van sterk beveiligde servers en een beveiligde verbinding en sluiten we aan bij de bewezen authenticatie van de klant. De onderwijsinstellingen gebruiken hiervoor Surfconext, waarbij de stemgerechtigde met zijn eigen bekende username en wachtwoord kan inloggen. Momenteel maken opleidingsinstituten, ziekenhuizen en universiteiten gebruik van Progress Verkiezingen. We zijn trots op de referentie van de Hanzehogeschool Groningen die aangeeft dat zij onze verkiezingsapplicatie gebruiken vanwege het gebruiksgemak en de behulpzaamheid van onze medewerkers.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de demo? Check het hier of bel of mail ons. Dan helpen we je op weg!

Groeten, Jan Batteram [Directeur] info@progressonderwijs.nl | 050 - 205 35 30


;