Samenwerking Noord boeit en bindt

Samenwerking Noord verbindt IT-professionals uit de drie noordelijke provincies. Zij doen dit door deze professionals met elkaar en met andere werkgevers in contact te brengen en netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren. Een waardevol initiatief dat organisaties helpt elkaar te versterken.

Boeien en binden

Steeds meer organisaties sluiten zich aan bij Samenwerking Noord, in de hoop IT-professionals in het noorden te houden en te voorkomen dat alle kennis weglekt richting de Randstad. ‘Verbinden’ is dé kern van de activiteiten van Samenwerking Noord. Niet voor niets is ‘we unite’ hun motto. Als Progress Onderwijsondersteuning zijn we al drie jaar lid van Samenwerking Noord. Wij geloven heilig in het feit dat we in het noorden mooie dingen moeten doen om kennis en kunde te behouden. Met een interessante agenda vol kennisevents en andere bijeenkomsten weet Samenwerking Noord professionals te boeien en te binden.

Brede range aan sectoren

Samenwerking Noord is georganiseerd naar sectoren, waaronder bijvoorbeeld Onderwijs & Onderzoek, Gezondheid & Welzijn, Energie & Utilities en ICT-dienstverlening. Er zijn organisaties uit allerlei sectoren, zoals DUO, Rijksdienst Werkverkeer, CJIB en TNO. Wij zijn een mix van Onderwijs & Onderzoek en ICT-dienstverlening. Op het vlak van ICT staan er regelmatig interessante events op de agenda, bijvoorbeeld op gebied van kunstmatige intelligentie en machinelearning, maar ook in het domein van Onderwijs & Onderzoek worden mooie initiatieven ontwikkeld die bijvoorbeeld raken aan thema’s als doorlopende leerlijnen.

Onschatbare waarde

Voor ons is het een mooie manier om mee te krijgen hoe er in het onderwijs over bepaalde zaken wordt gedacht, we zijn dan ook graag bij de overleggen met onderwijsorganisaties, om over en weer onze ideeën te delen. We denken dat een initiatief als Samenwerking Noord van onschatbare waarde is om organisaties te helpen elkaar te versterken. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Meer weten?

Wil je ook graag met ons aan de slag of mogen we in 10 minuten ons systeem aan je uitleggen? Bel of mail ons: 050 - 205 35 30 | info@progressonderwijs.nl.


;